Vélemények

Neuro-Visceralis Terápia

Hatalmas köszönettel tartozom neked Kolos! Fiam 3 hetes folyamatos fejfájását szinte az első kezelésnél megszűntetted! Ekkor már mindenféle vizsgálatra elküldte az orvosa, de mivel minden vizsgálaton rendben volt vele minden, így nem is tudták merre menjek tovább. Ekkor kezdtem el kutakodni a neten, és találtam rád! Szerencsére! Szívből ajánlom mindenkinek, mert alapos, és profi módon végzi feladatát! A fejfájáson kívül ráadásul még néhány más problémára is “ráakadt” a vizsgálatok során, melyet azonnal kezelésbe is vett! Bármilyen problémánk lesz, biztosan fel fogunk keresni!
A.Viola
Szia! Kérted, hogy jelezzek vissza, hogy alakul majd a hónap.A múlt héten ért véget a menstruációm. Nem kellett bemenni most a kórházba, és megszűnt az erős rosszullétem is!! Gyógyszert sem kellett bevennem!A migrénes fejfájásom is elmúlt. Néha érzem, és akkor is csak enyhén. A nyakam is sokkal jobban mozog. Szóval nagyon köszönöm, életemben nem volt még normális a menstruációs hetem. Kicsit a diéta szívás, de próbálom tartani. Jövőhéten jövök!
D. Veronika
Állandósult hátfájással kerestem fel Kolost, kb. másfél évvel ezelőtt, mivel a fájdalmaim semmilyen hagyományos módszerrel nem csillapodtak. Hihetetlen türelemmel és precizitással rájött, hogy mi a fájdalom valódi oka. A funkcionális neurológia eredményeit is figyelembe véve, olyan egyedi, rám szabott módszert alkalmazott, mely teljesen megszüntette a tüneteimet. Étkezési és életmódbeli tanácsokkal is ellátott, majd manuálisan is kezelt. Most már értem, hogy miért is jellemzik az oszteopátiát a teljeskörűség fogalmával. Ráadásul Kolos mindent szakszerűen elmagyaráz, így az ember bizalommal vághat bele a kezelésekbe. Szeptemberben egy súlyos trauma megélése miatt soha nem tapasztalt fejfájás és szemdagadás kezdett gyötörni, a kórházi CT semmilyen eltérést nem mutatott. Kolos 2 alkalom után megszüntette a fejfájást. Ha nem élem át, el sem hiszem. Azóta 2-3 hetente járok hozzá, hogy átmozgassa az izmaimat és konzultáljunk az állapotomról. Egyértelmű életminőség-javulást ért el nálam.
Dr. H. Nóra
Magam is gyógyászati tevékenységet végzek főorvosként kórházban.Kiváncsi voltam, mit tud mondani Kolos az egészségemről a neuro-viscerális vizsgálatából. Nagyon meglepődtem, nem mondtam neki semmit sem magamról, és minden egészségűgyi problémámat tökéletesen feltárta. Úgy hiszem, ez az orvostudománynak egy új ága, ami nagyon eredményes a diagnosztika terén. Elkezdtem a javasolt terápiát, az eredeti problémám amivel érkeztem sokat javult, még van tenni való az egészségemért. De orvosi szemmel szívesen ajánlom pácienseim számára is ezt a kiváló vizsgálatot és a kezelést is hozzá! Köszönöm!
Dr. H. Zoltán
Szédülésel és emelkedett pulzus miatt kerestem fel Kolost! A kardiológiai vizsgálatok szerint a szívemnél enyhe ritmuszavart állapítottak meg. De más szervi elváltozást nem találtak. Három alkalommal voltam a szédülésem és a pulzus és ritmuszavarom rendeződőtt. Hála Kolosnak és az ő holisztikus gyógyászatának! Neurológiai és kineziológiai tesztekkel megállapította, hogy mely szerveim vannak megterhelve, ami nem a szívem volt. Ezeket a szerveket kezelve, már a második alkalomra érezhető javulást ért el rajtam. A harmadik alkalmmal pedig teljesen megűsztek a panaszaim.Egy tibeti gyógynövény cseppet szedtem, és a javaslatait betartva meggyógyúltam! Az édesapámat is elvittem hozzá, akinek ismeretlen eredetű neurológiai panaszai voltak. Kolos meg tudta mondani, milyen belső szerve okozhatja a panaszokat.Ott helyben nem tudott rajta segíteni, de ajánlott egy vizsgálatot és egy orvost, aki azt a szervét vizsgálta amit ő ajánlott, és úgy néz ki megtalálta a probléma forrását, és jelenleg is kezelik, már jobban van. Hálás köszönet Kolosnak, igazi gyógyító!
T. Boglárka
Nem én vagyok a Dr. House, csak a magyar hangja..." ...vagy ha nem is a magyar hangja, de a magyar alteregója szerepkörre mindenképpen nevezném Sasvári Kolost. No nem kell megijedni, itt nem arra gondolok, hogy olyan "rossz" természete lenne, mint a sorozatban praktizáló orvosnak, senkit nem fog szarkazmussal halálra szekálni, sokkal inkább ahogy a problémákat kezeli, és oldja meg az emlékeztet a szóban forgó doktorra. Én személy szerint egy olyan egészségügyi/mozgássszervi esettel kerestem fel Kolost, aminél a legtöbb magyar és külföldi orvos már széttárta a kezét, lévén bármit is vizsgáltak konkrétan semmit sem találtak, a probléma,- ahogy a fájdalom is - sajnos változatlanul megvolt. Voltam háziorvosnál, neurológusnál, reumatológusnál, MRI-n, röntgenen, csontkovácsnál de egyik nem mutatott ki semmi konkrétumot. Vagy ha ki is mutatott, az az alapvető problémám nem oldották meg. Ezek után kezdtem el kutakodni alternatív gyógymódok után, és így akadtam rá a Zen Holisztikus kezelésekre és Sasvári Kolosra. A profi szaktudás már az első kezelés után is megmutatkozott, hiszen hatalmas javulást ért el ott, ahol a legtöbben csak kisebb vagy rövidtávú eredményeket. Most a második kezelésen túl pedig közel vagyok a gyógyuláshoz. A hely otthonos, a kezelés végig barátságos légkörben zajlik. Kinek ajánlanám? Azoknak, akik hasonlóan hozzám már végigjártak minden lehetséges utat és nem igazán jutottak előre. Ha ismeretlenül adhatok egy jó tanácsot: ne költsétek fölöslegesen a pénzeteket más orvosoknál, tegyetek egy próbát a Zen Holisztikus Egészség kezelésekkel, és lehet, hogy sok fejfájástól és nem kevés pénzveszteségtől óvjátok meg magatokat! Szívesen! Sasvári Kolosnak pedig nagyon szépen köszönök mindent még egyszer is, és remélem, hogy egyre többen rátalálnak, mert nagyon hasznos amit tesz, és főleg ahogyan!
Cs. Krisztián

Vélemények

Neurológiai Mozgás korrekció - Oszteopátia - Integrált Manuális Terápia - Lágy Csontkovácsolás

Szia Kolos! Nem tudom mit csináltál velem. De nem fáj már a térdem és a nyakam sem. A múlt héten voltam nálad, rákövetkező pár napban még picit éreztem, de amikor a hétvégén el mertem menni biciklizni már semmi baja nem volt a térdemnek! Pedig 65km-t tekertem!!Ha emlékszel még mondtam, hogy 4 éve nem tudok fájdalom nélkül tekerni.Ilyen hosszú távon pedig abszolút nem is ment! Nagyon szépen köszönöm! Nemsokára jövök a kontrollra!:)
S. Róbert
Előttem véleményt írók úgy én is csak hálás lehetek Kolosnak! Mindig is mellőztem amennyire lehetett a gyógyszeres kezeléseket de nyilván én is gyors, gyógyulási idő alatt minimálisra csökkenteni akartam a fájdalmat, (nincs idő betegségre most) a könnyebb úton haladva gyógyszert, fájdalomcsillapítók, gyulladáscsökkentő gyógyszerek, esetleg a kortizoninjekciók segítségével elviselhetőbbé tették a tünetek és felgyorsította a gyógyulást is. Vagyis inkább csak elnyomták, ideiglenesen probléma megoldásnak rövidebb-hosszabb időre tökéletes is. Teljes gyógyulást, viszont Kolos holisztikus gyógyászata ami testi-lelki és szellemi síkon, tehát teljes egészében vizsgált, s gyógyít! Stabilitás az embernél akkor lehetséges, ha mind a három szinten rendben van, ehhez Kolos a legmegfelelőbb ember! Első alkalom során is érezhető volt mennyire feltöltött energiával és teljesen másképp éreztem magam a kezelés után, fájdalmam 40% ra csökkent mindenféle gyógyszerek nèlkül és bátran kijelenthetem hiszem, hogy a végleges gyógyulást Kolos segítségével fogom elérni.
H. Anett
A hosszan tartó stressz hatására bekövetkező idegi és végtag zsibbadások miatt keresem fel gyakran Kolost. Ő az okot próbálja megszüntetni, amitől a fájdalom kialakul, így sokkal hatásosabb, mintha a tüneti kezelést végezné. Nem hittem el, hogy milyen gyorsan enyhül a fájdalom a korábbi rengeteg orvosi javaslat és gyógyszer ellenére, amik semmit sem értek hosszú távon. 'Sámánnak' szoktam hívni, mert habár rengeteg egészségügyi ismerete van és hatalmas tudása az egész emberi testet illetően egészen újszerűen vegyíti őket, ami a mielőbbi gyógyulást szolgálja. Ajánlom bátran mindenkinek.
K. Judit
Sok fajta kezelést kipróbáltam már, de ez a kezelés már első alkalom után őszintén szólva nem várt sikert hozott. Korábban voltam többek között csontkovácsnál, de a probléma valahogy nem oldódott meg. Végtagfájdalommal kerestem fel a Zen-t és a kitartó kutatásnak hála sikerült megtalálni mi okozta a tüneteket, ami szinte kezelés után egyből megszűnt és azóta is egyre jobban javul. Maga a kezelés nem egy megszokott kezelés, úgy értem nem egy csontkovácsolás "csupán" ahol a csontokat helyreteszik, ez annál a maga módján sokkal több, ahogy beszéltük is kezelés közben mindig a tünet az ami mögé kell nézni, és a kiváltó okot kell megkeresni. Nálam ez bevált, így tapasztalatból szólva csak ajánlani tudom. Nem utolsó szempont, hogy egyből megtaláltuk a közös hangot a kezelő személlyel, így azért oldottabb volt a hangulat, ami nagyban segítette a probléma megtalálásának a lehetőségét.
Á. Nikolett
Kb. 1 éve kezdett fájni a bal vállam ami egyre rosszabb lett és a végén már megemelni is alig bírtam a kezemet. Nem segített sem orvos, sem gyógytorna, se fájdalomcsillapító. Ezek után kezdtem keresgélni a neten és hála Isten rátaláltam Kolosra aki pár kezelés után csodát tett a vállammal! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek aki mozgásszervi fájdalommal küzd!
P. Andrea
Gyakran ment ki a bokám, és nemcsak az instabilitással volt gondom, hanem időnként felerősödött a fájdalom, olyankor is, amikor épp nem terheltem. Pár alkalommal, néhány neurológiai kezelés után, sikerült maradéktalanul helyre hozni a bokámat! Maximálisan elégedett vagyok, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Figyelmes és munkáját alázattal végző szakember!
F. Balázs
Évek óta tartó csípőízületi feszülésem és fájdalmaim voltak, már mindenféle terápiát kipróbáltam, csontkovács, mauálterápia, gyógytorna, fizikoterápia, masszázs, ezer féle nyújtás, erősítés, de semmi sem segített.Odáig jutottam, hogy már a lépcsőzés sem ment, egyre rosszab lett az állapotom. Kolos megvizsgált, külön kérte, ha írok véleményt a kezelésről, emeljem ki, hogy ez a neurológiai mozgáskorrekció volt. Nem tudom pontosan elmondani, mi történt, de megszűntek a panaszaim, és nekem ennyit bőven elég is tudnom! Nagyon köszönöm neki! Szuper terápia volt!
S. Margit

Vélemények

Mikrobiom

Depressziós és Parkinson-kórra hasonlító panaszaim voltak, amiket már régebb óta tartó enyhe emésztési zavar kisért. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mivel komoly panaszt nem okozott. Egy neuro-visceralis vizsgálat során kiderült, hogy a depressziós és idegrendszeri panaszaim oka a belekben keresendő. Javaslatra mikrobiom vizsgálatot készíttettem, amiből kiderült, hogy egy baktérium okozta a panaszaimat. A mikrobiom terápiám sikeresnek bizonyult. Kettő hónap után elmúltak a panaszaim.
U. Erzsébet
Nagyon ajánlom a vizsgálatot és Kolost is hozzá!Így kettő az egyben képes volt megszüntetni a refluxos panaszaimat és a beleim gyulladását is. Amit már 10 éve kezeltek gyógyszeresen, eredménytelenül!A gyógyszereket teljesen sikerült elhagynom. A gyomorsavam normális, és nincsenek emésztési panaszaim!Köszönöm!!
W. Magdolna
Vastagbél gyulladásom miatt kerestem fel Kolost. Nagyon profeszionális módon vizsgált meg.Elősszőr nem értettem belőlle semmit, de a végére minden világossá vált, hogyan függenek össze a haj problémáim a beleimmel.Mikrobiom vizsgálatot készíttettem. A terápia megkezdése után 1 hónappal már sokkal jobban lettem. Megszűntek a puffadások és a véres székletem is teljesen elmúlt.Örök hála!!
F. Tamás
Pár hónap leforgása alatt 57kg-ból 13kg-ot fogytam.Már arra sem volt erőm, hogy folytassam az edzést, ami az életem volt előtte. Mindig figyeltem arra, hogy a sport az életem része legyen, de a hirtelen fogyás és erőtlenség megakadályozott benne. A párommal akkor szerettünk volna belevágni a baba projektbe, de az sem sikerült. A székletem egy idő után véressé vált.Nagyon megijedtem, az álltalános laborvizsgálatok nem mutattak ki semmit. Csak egy enyhe gerincvelő gyulladást, aminek az okát nem találták. Egy barátom ajánlotta Kolost, és nála voltam neuro-viscerális kezelésen, és ő ez alapján ajánlotta a mikrobiom vizsgálatot.Súlyos bakteriális problémát mutatott ki.Elkeztem az előírt terápiát, a véres széklet pár hét alatt eltűnt, és 2 hónapra rá már +7kg visszajött rám. A közérzetem sokkal jobb lett, és el tudtam kezdeni újra edzeni. Az negyedik hónapban már újra normális volt a testsúlyom, és spontán teherbe estem. Nagyon hálásak vagyunk mindenért amit kaptunk!:) A mikrobiom vizsgálat nagyon részletgazdagon megmutatta, hol volt a gond, és Kolos remekül összeállította a terápiát!Őszintén ajánlom mindenkinek!
F. Imola
Krónikus hasfájás és székrekedés miatt határoztam el, hogy szeretnék egy mikrobiom vizsgálatot.Korábban már diagnosztizáltak divertikulózist is. Sajnos a gyógyszeres terápa nem segített. A mikrobiomom kezelését követően a 2. hónapban már tünetmentes voltam. Valami baktérium okozta ezt a sok panaszt, természetesen a diétát azt követnem kell,de sokkal jobban vagyok!
G. Melinda
Régóta küszködtem emésztési zavarokkal, hasi görcsökkel, puffadással, székrekedéssel, egy héten egyszer tudtam elmenni wc-re, aranyér, néha hasmenésem is volt. Korábban már kipróbáltam, candida diétát, vegán, glutén, tejmentes diétát, de egyik sem segített hosszú távon. Gasztroenterológus orvosom IBS-t állapított meg, gyógyszeres kezelést kaptam. Néha segített a gyulladás csökkentő, de egyre inkább nem ért semmit sem, sajnos.Neuro-viscerális vizsgálatra jeletkeztem egy ismerősőm ajánlásával. Kolos feltérképezte a belső szerveim műkődését, és javasolta a mikrobiom vizsgálatot.Körülbelül 3 hónap elteltével szinte teljesen megszűntek a panaszaim. Még a bőrőmön lévő kiütések is elmúltak. Érdekes, hogy a búzaliszttel nem volt problémám, de az élesztővel már igen, ez derült ki a vizsgálatból, amit Kolos csinált velem még a mikrobiom vizsgálat előtt. Nagyon érdekes, ez a neurológiai vizsgálat, amit Kolos csinál, a mikrobiom vizsgálat a neurológiai vizsgálattal kombiálva, tökéletesen előírta a terápiát. Nem is tudom, mikor éreztem magam ilyen jól!Örök hála a Zen mesternek!
D. Kristóf

Vélemények

Bemer

Neurológus orvosom javasolta a Bemert, mint lehetőséget miután sclerosis multiplex betegségem tovább rontotta az állapotomat. Fáradékonnyá váltam, és a mozgásom is egyre rosszabb lett. Aki ismeri ezt a betegséget tudja mivel súlytja az embert.Egy 3 hónapos Bemeres kezelés után úgy érzem, sokkal jobb a közérzetem, energikusabb is vagyok, és a mozgásom is jelentősen javult a Bemer kezelésnek köszönhetően. Remélem a jövőben is szinten tudja tarani az állapotomat.
H.Katalin
Nagyon örülök, hogy találkozam a Bemer kezeléssel, amit korábban nem is ismeretem, és nem is hallottam róla.Lehetőségem nyílt egy mikrobiom vizsgálat elkészítésére. Ezt megelőzően néhágy hónap leforgása alatt kb 15kg-ot fogytam 65kg-ból. Orovsi szempotból tisztázatlanok voltak az okok. A vizsgálati leletek nem mutattak a normálistól eltérő adatokat.A közérzetem rossz volt, fáradékony voltam és depressziós, és az életenergiám lecsökkent. Sokszor értetlenül álltam az állapotom előtt, és kétségbe esve gondoltam arra, hogy nincs remény a gyógyulásra. Az étrendemen kellett változtatni, és nagyon kevés ételt tudtam megemészteni, igazándiból csak zöldségeket és gyümölcsöket tudtam fogyasztani.Volt amikor csak burgonyát és almát tudtam enni. Aztán készíttettem egy mikrobiom vizsgálatot, aminek alapján szedtem a megfelelő gyógyhatású készítményeket, és rendszeresen használtam a Bemer készüléket. Kolos javaslatára, aki neuro-viscerális vizsgálattal kimutatta, hogy problémák jelentkeztek a vese és máj területén, ezért a Bemer készülékkel ezeket a szerveket kezeltem. A javulás nem hirtelen következett be, lassan javult az emésztésem, egyre többféle ételt tudtam megemészteni. Most már teljesen helyre állt az emésztésem, megszüntek az emésztési problémáim. Az életkedvem is jeletősen javult. A testsúlyom is elkezdett gyarapodni.Köszönöm szépen a segítséget, másoknak is tudom javasolni ezt a megoldást.
S. Ildikó
Egy videóban láttam, hogy egy hozzám hasonló betegséggel küzdő kisfiút, akinek polineuropátiája volt, pár hetes Bémeres kezelést követően járni kezdett.Azelőtt orvosai azt mondták, hogy soha nem fog lábra állni. Hasonló szindrómában szenvedek én is, és úgy gondoltam, megéri kipróbálni a Bemert. így is tettem, 2 hónap alatt hihetetlen mértékben javította az idegrendszerem állapotát, mozgásomban jelentős változást tapasztalok, és a finommotorikus mozgásom 80%-ot javult!Én elég, szkeptikus vagyok midennel, azt mondom, ki kell próbálni, ha segít, akkor az nagyon csodálatos.
I. Róbert
Aktívan sportoló ember vagyok, eredetileg térdfájdalmaim miatt kerestem fel Kolost. Egy speciális neurológiai módszerrel kezelt sikeresen, 2 alkalom után elmúlt a térdfájásom.Közben magánorvosi klinikián rutin szűrésen voltam, ahol egy cisztát találtak a májamban. A belgyógyászom nem tudta megmondani az okát.Kolos javaslatára kezdtem el használni a Bemert. Egyrészt sokkal energikusabb lettem, kevesebb alvásra volt szükségem a napi feladatok és a sport mellet is.Mindössze 1 hónapig használtam a Bemert, ahogyan Kolos javasolta. Ezután mentem vissza újra vizsgáltatni a májban lévő cisztát, ami addigra eltűnt.Ezután vettem is egy Bemer készüléket, már egy fél éve használom. Sokkal egeszségesebbnek érzem magam.Köszönöm, és szívből ajánlom mindenkiek akinek fontos az egészségének a megőrzése.
U. Barnabás
Krónikus bal veseelégtelenséggel és vérnyomás problémák miatt kezdetem el használni a Bemert,mint fizikai érterápiát.A keringésem sokat javult, nyugodtabbanak érzem magam, a vérnyomásom is stabilabb. A vesémet is jobbnak érzem, ritábban kell mennem wc-re, és a vizeletem színe is kezd normalizálódni.
O. Szabina